Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 17,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Fratsen

Fratsen maakt dit jaar haar comeback. Eind 2009 stond de Diepenheimse band rond Andre Manuel en Roeland Drost na een break van veertien jaar voor het eerst weer op een podium. Dit benefietconcert leidde tot vier uitverkochte shows en daarna volgden nog een paar shows. Dit gaf de doorslag om opnieuw de handen ineen te slaan.

In de zomermaanden werkt de band aan een nieuw album waarvan de presentatie eind november in het Hengelose Metropool staat gepland. Nieuw werk is essentieel voor de band: “Het laatste wat we willen is een nostalgie-actie zijn, je moet jezelf wel in de spiegel aan kunnen kijken”
De verwachting is dat het een rootsy album met de nodige electronica wordt maar laat je gerust verrassen door Fratsen 2.0.

Texas Radio

Texas Radio was afgelopen Koningsdag nog te zien in de Burgertuin. Het is een 5 koppige, eigenzinnige band uit Twente en de mannen zijn geïnspireerd en beïnvloed door onder andere Tom Waits, The Doors, Canned Heat en veel andere 60’s bands. Inmiddels hebben ze met veel succes op festivals als Zwarte Cross en StoneRock gespeeld. Stonden vorig jaar zelfs in het naprogramma van Bob Dylan in de HMH!

Nog Meer