Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 21,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden
Koop hier je

Radio Birdman

Radio Birdman is een legendarische Australische band uit de jaren ’70. Samen met de Saints de belangrijkste exponent van de Australische punk uit die tijd. Het geluid van de band is gebaseerd op de jaren 60 Detroit rock van de MC5 en de Stooges. Na een meesterlijke eerste elpee en groeiende faam ging de band na 4 jaar uit elkaar maar sinds 1996 zijn ze weer bij elkaar.
De Australiërs leven nog steeds en strooien live, ziedend, grote hoeveelheden punk en garagerock uit over het publiek. Hoewel de band haar hoogtepunt in de jaren ’70 kende en als een van de voornaamste founding fathers van de Australische punk mag worden beschouwd, hebben ze aan intensiteit niets ingeboet.

Supersonic Blues

Met de obsessie voor obscure, groovy en fuzzed-out muziek uit de jaren ‟60 en ‟70, deelden Gianni en Timothy hun platen via het Haagse underground radiostation: Radio Tonka. Met drummer Lennart Jansen was Supersonic Blues een feit. Verwacht vettige jams, geïnspireerd door The Hendrix Experience, Blue Cheer, the MC5, Cream, met een vleugje funk n’ soul!
Dit jaar te zien op Roadburn.

Nog Meer