Nieuws

  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer
  • New Deventer Collective gaat het Burgerweeshuis overnemen met al hun creatieve leden voor de jaarlijkse Showcase.

    Lees meer
  • Burgerweeshuis is op zoek naar gedreven studenten op het gebied van Marketing en Communicatie!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 10,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
13 t/m 16
Koop hier je

Lets Go! XXL

Lets Go! komt met de grootste editie ooit! Vanavondis de grote zaal van het Burgerweeshuis dé plek voor iedereen van 13 t/m 18 jaar om he-le-maal los te gaan.
Tijdens een XXL editie kom je natuurlijk met fantastische gasten, daarom komen Donnie & Joost speciaal voor ons naar Deventer!

Donnie

Rapper Donnie, die zichzelf ook wel de mannelijke Marilyn Monroe noemt, verrast steeds weer met zijn hersenspinsels en gedaantewisselingen waarbij hij zijn extravagante mode smaak niet onder stoelen of banken steekt. Mannelogie bestaat uit ervaringen die uit zijn leven zijn gegrepen en worden verhaald middels een mozaïek van slang en uiteenlopende talen. In de twaalf tracks die het album telt, doet Donnie de ‘Makkareen’ met Mr. Polska, neemt hij je mee naar ‘t Leidse, en reist hij naar zijn eigen kosmos waarbij hij zich als Wubbo Ockels voelt. Donnie sound Donnie bracht vorig jaar i.s.m. Vjèze Fur en Appelsap Fresh Music Festival zijn eerste mixtape ‘Brakka van Balmain’ uit. Bas Bron, producer van De Jeugd van Tegenwoordig, heeft nooit eerder voor een andere rapper of rapformatie nummers geproduceerd, maar maakte voor Donnie een uitzondering. Met de samenwerking wordt de kenmerkende sound van het label, die naadloos aansluit bij het intrigerende muzikale universum van Donnie, verder voortgezet in de jongste generatie van de Magnetron familie.

Joost

Joost zijn bio laat zich het best omschrijven in beeld, een leven wat zich door de loop van omstandigheden hem als jonge jongen liet rondzwerven op de online platformen. Een plek waar hij zich het alterego EenhoornJoost liet aanmeten. Een uitlaatklep waar de realiteit doormiddel van een voorliefde van beeldmaken gefinetuned kon worden naar diens eigen visie met alle imperfecties van dien. Al bekend in vele niche subculturen voordat hij zijn voorliefde voor beeld maken samen liet gaan met zijn liefde voor muziek. Een huwelijk dat hem een eindeloos creatief perspectief lijkt te geven om te spelen met kijkers en luisteraars hun emoties, aannames en gedachten..

Nog Meer