Nieuws

  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer
  • New Deventer Collective gaat het Burgerweeshuis overnemen met al hun creatieve leden voor de jaarlijkse Showcase.

    Lees meer
  • Burgerweeshuis is op zoek naar gedreven studenten op het gebied van Marketing en Communicatie!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 33,00 incl. servicekosten
Zaal open:
19:00 uur
Aanvang:
20:00 uur
Locatie:
Grote Kerkhof
Leeftijd:
Alle leeftijden
Koop hier je

ANOUK

Poppodium het Burgerweeshuis en Evenementenbureau VVV Deventer presenteren de grootste Kick-Off ooit. Dat Deventer 1250 jaar bestaat wordt uitgebreid gevierd door vier dagen concerten van topmuzikanten op het Grote Kerkhof te organiseren in plaats van de gebruikelijke twee dagen.
De Grote Kick-Off opent traditiegetrouw het studiejaar en het nieuwe culturele seizoen met dit jaar vier uiteenlopende concertavonden, van Hiphop tot Pop en van Nederlandstalig tot Klassiek.

Vanavond speelt Anouk voor het eerst in de geschiedenis in Deventer. De Haagse rockzangeres brak in 1997 door en heeft eigenlijk geen introductie nodig. Ze bracht met veel succes al vele albums uit. Verder scoorde ze tientallen hits en sleepte talloze awards en andere prijzen binnen. Met hits als ‘Nobody’s Wife’, Girl, Michel en Three Days in a Row is Anouk terecht Nederland’s bekendste rockchick.

Zin in een complete avond uit? Heerlijk eten voorafgaand aan de show? Check dan snel de Grote Kick-Off Arrangementenshop! O.a. Hotel Huis Vermeer, No11, Davo Bieren, De Rode Kater en Fooddock doen mee!

Nog Meer