Nieuws

  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer
  • New Deventer Collective gaat het Burgerweeshuis overnemen met al hun creatieve leden voor de jaarlijkse Showcase.

    Lees meer
  • Burgerweeshuis is op zoek naar gedreven studenten op het gebied van Marketing en Communicatie!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
19:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Grote Kerkhof
Leeftijd:
Alle leeftijden

De Jeugd van Tegenwoordig

Poppodium het Burgerweeshuis en Evenementenbureau VVV Deventer presenteren de grootste Kick-Off ooit. Dat Deventer 1250 jaar bestaat wordt uitgebreid gevierd door vier dagen concerten van topmuzikanten op het Grote Kerkhof te organiseren in plaats van de gebruikelijke twee dagen.
De Grote Kick-Off opent traditiegetrouw het studiejaar en het nieuwe culturele seizoen met dit jaar vier uiteenlopende concertavonden, van Hiphop tot Pop en van Nederlandstalig tot Klassiek.

De Nederlandse hiphop-formatie De Jeugd van Tegenwoordig – bekend van hits als ‘Sterrenstof’, ‘Watskeburt’ en festivalbanger ‘De Formule’, opent vandaag het nieuwe studiejaar en culturele seizoen 2018/2019! Toegang tot deze avond is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Saxion Hogeschool en Aventus.

De Jeugd van Tegenwoordig is Nederlands bekendste rapformatie, die in 2005 bekend werd met Watskeburt?! De leden van de groep zijn Willie Wartaal, Vieze Fur en Faberyayo en hun vaste producent is Bas Bron. Muzikaal gezien zijn ze ons al meer dan tien jaar te slim af en ieder album van De Jeugd Van Tegenwoordig is toonaangevend, levert hits en zorgt voor uitverkochte clubtours en uitpuilende festivaltenten. Dertien jaar na hun debuut verscheen in februari hun zesde album ‘Luek’. Vette beats, een mosh pit, wodka en zweet. Meer heeft De Jeugd van Tegenwoordig niet nodig om er feestje van te maken.

De Likt

Nog Meer