Nieuws

  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer
  • New Deventer Collective gaat het Burgerweeshuis overnemen met al hun creatieve leden voor de jaarlijkse Showcase.

    Lees meer
  • Burgerweeshuis is op zoek naar gedreven studenten op het gebied van Marketing en Communicatie!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 12,50 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Grote Kerkhof
Leeftijd:
Alle leeftijden
Koop hier je

Groots Hollands

Poppodium het Burgerweeshuis en Evenementenbureau VVV Deventer presenteren de grootste Kick-Off ooit. Dat Deventer 1250 jaar bestaat wordt uitgebreid gevierd door vier dagen concerten van topmuzikanten op het Grote Kerkhof te organiseren in plaats van de gebruikelijke twee dagen.
De Grote Kick-Off opent traditiegetrouw het studiejaar en het nieuwe culturele seizoen met dit jaar vier uiteenlopende concertavonden, van Hiphop tot Pop en van Nederlandstalig tot Klassiek.

Kaarten voor Groots Hollands zijn online verkrijgbaar voor € 12,50 en op de dag zelf voor € 15,-.

Vanavond is het één groot Deventer 1250 jaar meezingfeest met Groots Hollands! Onder andere Jannes, Jaman, Samantha Steenwijk en de Deure Live band maken hun opwachting tijdens deze derde avond van de Grote Kick-Off.

Jannes, Koning der Piraten

Jannes, zanger van het levenslied, is bekend van het Mega Piratenfestijn en gekroond tot Koning der Piraten. Met hits als ‘Zwevend naar ’t geluk’, ‘Adio Amore Adio’ en ‘Jannes hitmedley’ speelt hij menig zaal plat. Met zijn gouden en platina platen en een uitverkocht Gelredome is hij misschien wel de grootste volkszanger van Nederland.

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk, bekend van de programma’s Bloed Zweet en Tranen en The Voice, heeft een dijk van een stem. De volkszangeres weet als geen ander een feestje te bouwen en is een graag geziene gast bij de TROS Muziekfeesten en Toppers in Concert.

Deventer volkszanger Jaman

Als er iemand is die niet op deze Hollandse avond mag ontbreken, dan is het wel Jaman. De geboren en getogen Deventenaar trad van kinds af aan al op in de cafés van Deventer. Van zijn hobby maakte hij zijn professie en sinds 2011 scoort hij hit na hit waaronder ‘Spoken bestaan niet’, ‘Zwevend op wolken’ en ‘’Blikken of blozen’.

Willie Oosterhuis en de Deure Live Band!

Zonder ‘De deure, de deure, wie stiet er veur de deure?’ is er geen feest. De Deure, met presentator Willie Oosterhuis, maken van Groots Hollands één groot festijn waar je bij moet zijn.

Lokale helden

Verschillende lokale helden zoals Joey Kramer, Roy van Eldik, Marcel Beltman en Jeffrey Pasie maken het verjaardagsfeest van Deventer compleet.

Zin in een complete avond uit? Heerlijk eten voorafgaand aan de show? Check dan snel de Grote Kick-Off Arrangementenshop! O.a. Hotel Huis Vermeer, No11, Davo Bieren, De Rode Kater en Fooddock doen mee!

Nog Meer