Nieuws

  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer
  • New Deventer Collective gaat het Burgerweeshuis overnemen met al hun creatieve leden voor de jaarlijkse Showcase.

    Lees meer
  • Burgerweeshuis is op zoek naar gedreven studenten op het gebied van Marketing en Communicatie!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
14:30 uur
Aanvang:
15:00 uur
Locatie:
Café
Leeftijd:
Alle leeftijden

Zing Nederlands met me in Deventer

Wil jij graag op een leuke manier je Nederlands verbeteren? Onder begeleiding van een pianist/gitarist en voorzanger worden een uur lang zes liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen tijdens ‘Zing Nederlands met me’. Iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers – van Vof de Kunst tot Willeke Alberti – wil zingen is welkom. SZD zorgt voor een pianist/gitarist, een voorzanger en liedteksten, die op een beamer geprojecteerd worden. Deelnemers worden begeleid door artiesten zoals Rami Mershed, Annemieke Brouwer, Laura Stone, Maarten van Veen, Ard Nijland, Siebren Zijlstra e.a.

Een vrolijk muzikaal evenement voor mensen die op een leuke manier hun Nederlands willen verbeteren of mensen die graag in een internationaal gezelschap Nederlandse liedjes willen zingen.

Klik hier om je aan te melden voor deze middag.

Nog Meer