Nieuws

  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer
  • New Deventer Collective gaat het Burgerweeshuis overnemen met al hun creatieve leden voor de jaarlijkse Showcase.

    Lees meer
  • Burgerweeshuis is op zoek naar gedreven studenten op het gebied van Marketing en Communicatie!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Poppodium Burgerweeshuis zoekt een nieuwe medewerker Educatie en Talentontwikkeling.

Op zoek naar een stage op het gebied van marketing? Dan hebben we deze vacature voor je klaar staan!

Medewerker Educatie en Talentontwikkeling

Burgerweeshuis is dé plek in Deventer voor pop- en dance muziek op een prachtlocatie. Als cultureel ondernemer deelt het Burgerweeshuis haar kennis en netwerk en verzorgt evenementen op locatie zoals Hoogtevrees en de Grote Kick-Off. We zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de pop & dance cultuur in Deventer en de regio. Talentontwikkeling en educatie vormen een belangrijke factor. Het is de taak van het Burgerweeshuis om de regionale pop & dance scene te programmeren, stimuleren en faciliteren. Door al deze activiteiten draagt het Burgerweeshuis op een belangrijke manier bij aan Deventer als cultuur- en beleefstad.

Het team van het Burgerweeshuis zorgt voor de productie en uitvoering van alle activiteiten en werkt met vele actieve vrijwilligers om deze activiteiten tot een succes te maken. Jaarlijks trekt Burgerweeshuis circa 70.000 bezoekers. Burgerweeshuis zoekt per 1 juli voor 38 uur per week een medewerker Educatie en Talentontwikkeling.

Wat ga jij doen?

De medewerker educatie en talentontwikkeling is o.a. verantwoordelijk voor de projecten Do-it!, New Arts en het talentontwikkelingsprogramma van het Burgerweeshuis.

Bij Do-It! krijgen de Voortgezet Onderwijs scholieren stapsgewijs een inkijkje in het reilen en zeilen van het poppodium en gaan ze een eigen activiteiten bedenken, ontwikkelen en tot uitvoering brengen.

New Arts is een gezamenlijk project van het Burgerweeshuis, Kunstcircuit Deventer en Raster jongerenwerk Deventer en bestaat uit het organiseren van culturele workshops binnen het onderwijs en in de wijken. De jongeren staan hierbij zelf op het podium. Het werven, coachen en het organiseren van onder andere Talent Nights behoort tot jouw werkzaamheden.

Het Talentontwikkelingsprogramma (Podiumplan) is voor het Burgerweeshuis een belangrijk bedrijfsonderdeel als poppodium. Waar Do-It! en New Arts de eerste kennismaking met popcultuur bewerkstelligen en zorgen dat jongeren meedoen en hun talenten ontdekken, gaan we met het talentontwikkelingsprogramma aan de slag met talentvolle artiesten. Op deze manier werken we aan een volwaardige keten op het gebied van talentontwikkeling. Binnen het talentontwikkelingsprogramma kennen we verschillende projecten:

Naast dat je de verantwoording hebt over bovenstaande projecten draai je minimaal tweemaal per maand een bedrijfsleidersdienst bij shows.

Functie-eisen:

Wij bieden:

Een werkplek met ruimte voor eigen initiatief, in een dynamisch poppodium. Salaris conform CAO NPF, functieniveau 6. Een contract voor 1 jaar, met (bij gebleken geschiktheid) perspectief op een contract voor onbepaalde tijd.

Sollicitaties kunnen voor vrijdag 18 mei gericht worden aan:
Poppodium Burgerweeshuis
T.a.v. Kelly Hammer (directeur)
Bagijnenstraat 9
7411 PT Deventer
e: vacature@burgerweeshuis.nl
Onder vermelding van: Vacature Medewerker Educatie en Talentontwikkeling

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 31 mei (extra optie: 1 juni)
De 2e ronde vindt plaats op 7 juni.

Meer informatie: Kelly Hammer(directeur) op telefoonnummer: 0570-619198
Per email: vacature@burgerweeshuis.nl
Meer informatie over Burgerweeshuis: www.burgerweeshuis.nl
Meer informatie over Kunstcircuit Deventer: www.kunstcircuit.nl

Download de hier vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.