Nieuws

  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer
  • New Deventer Collective gaat het Burgerweeshuis overnemen met al hun creatieve leden voor de jaarlijkse Showcase.

    Lees meer
  • Burgerweeshuis is op zoek naar gedreven studenten op het gebied van Marketing en Communicatie!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 25,00 incl. servicekosten
CJP/studenten:
€ 15,00 incl. servicekosten
Zaal open:
16:00 uur
Aanvang:
16:00 uur
Locatie:
Tuin
Leeftijd:
18+
Koop hier je

Fraai

FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden). Young professionals willen op een leuke manier een sociaal en zakelijk netwerk opbouwen én gezamenlijk het weekend inluiden. We trappen 1 juni af met een Popquiz in de Burgertuin!

Tickets zijn inclusief diner in de Burgertuin!

Normaal: €25,-
Student: €15,-
Bedrijfsteam (5 tickets): €100,-

De informele setting bij Poppodium het Burgerweeshuis en de aanwezige Young Professionals staan voor een leuke avond waar plezier en het opbouwen van een nieuw en/of breder (sociaal) netwerk perfect samengaan.

Minke Janssens, werkzaam bij Akzo Nobel: “Een vrijdagmiddagborrel is de ultieme gelegenheid om business with pleasure te combineren, lekker makkelijk, informeel en open voor iedereen. Ik zou het super gaaf vinden als FRAAI uiteindelijk een plek wordt waar young professionals in Deventer komen om andere mensen te leren kennen omdat ze nieuw zijn in de stad.”

Ben jij de CEO, baas, directeur van een bedrijf in Deventer met vele young professionals in dienst en met nog meer openstaande vacatures voor jonge talenten? Zorg dan dat dit initiatief voet aan de grond krijgt. Dat zou FRAAI zijn!
Jonge, talentvolle starters hebben (of zijn zoekende naar) een prachtbaan, bij een prachtbedrijf in Deventer. Eenmaal die baan, dan wil je een sociaal leven opbouwen, het liefst in een bruisende stad waar je gemakkelijk aansluiting vindt met anderen.

In de toekomst meer vrimibo’s onder de noemer FRAAI, groter in omvang, met muziekprogrammering en meer bezoekers. Graag willen we toewerken dat bedrijven in Deventer dit initiatief gaan ondersteunen.
Van elk bedrijf zal een young professional plaatsnemen in de programmeringscommissie van FRAAI.

Ben je (nog) niet de baas? Maar wil je er wel bij zijn? Stuur dit dan door aan degene die er binnen jouw bedrijf over gaat!

Nog Meer